RøhneSelmer har kjøpt Holtan Last og har nå blitt forhandler av Iveco, i tillegg til komplett servicepunkt. Vi ønsker nye og gamle kunder velkommen innom for et godt tilbud på bil, eller bare bli kjent med oss.

Christian Paulsberg treffer du her:

Adresse

Stanseveien 12
0975 Oslo

Telefon

930 07 766

Sentralbord

22 63 16 16

Epost

christian.paulsberg@rohneselmer.no
New Daily E6

NYE IVECO DAILY

IVECO Daily Euro 6 er den perfekte partner for din transportvirksomhet.
Den nye kassevognen har nyheter som hjelper deg å administrere ditt nyttekjøretøy med maksimal effektivitet og nyte hvordan dens lavere totalkostnader bidrar til en sunn bunnlinje for virksomheten din.

IVECO DAILY HI-MATIC

Klasseeksklusiv 8-trinns automatgirkasse og fremragende drivstofføkonomi. Den nye girkasse-generasjonen er utviklet for å gi absolutt kjøreglede. Med den ergonomiske multifunksjonelle girvelgeren er du fullt fokusert på trafikk- og kjøreforholdene. HI-MATIC er den beste løsningen for økt sikkerhet mens du kjører komfortabelt.

Den nye løsningen er utviklet for lang levetid og beskytter motoren og drivlinjen for å sikre minst mulig vedlikehold. Våre ingeniører har sørget for at den legendariske levetiden på Daily er økt ytterligere.

Se mer hos IVECO
NEW EUROCARGO: THE TRUCK THE CITY LIKES

NYE EUROCARGO

Nye Eurocargo er valgt til “International Truck of the Year 2016” av en jury bestående av 25 renommerte nyttekjøretøy-journalister fra hele Europa.

Enda mer attraktiv, miljøvennlig, effektiv og manøvrerbar. Lastebilen som tar hensyn til menneskene og miljøet der den arbeider, også i travle storbygater.

Nye funksjoner og ny design, men likevel det samme robuste, pålitelige og allsidige kjøretøyet som allerede er valgt av en halv million kunder i Europa, Afrika, Midt-Østen, Australia og Latin-Amerika. En forretningspartner – og en venn – for alle.

Se mer hos IVECO
New Stralis

NYE STRALIS

STRALIS øker innsatsen innenfor produktivitet og lønnsomhet med en komplett pakke som inkluderer viktige nyheter, teknologier og serviceytelser som er skreddersydd for alle transportbehov. Den nye seriens to modeller gir ytelse, høy effektivitet og lave utslipp under alle forhold:
• NYE STRALIS for for regional, by og lett anleggstransport
• og NYE STRALIS XP for langtransport.
NYE STRALIS har gjennomgått en komplett drivelinje-oppdatering, fra motor til dekk. Den har fått en ny elektrisk og elektronisk arkitektur, den har fått klassens beste nye transmisjon, ny bakaksel og fjæring, den har fått nyeste-generasjon GPS-styrt cruisekontroll-funksjoner og spesifikke nyheter for å forbedre drivstofføkonomien og bærekraft.

Se mer hos IVECO